Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εγγραφή Συμμετοχής

Homepage Intro Text

Καλώς ήρθατε στην πλατφόρμα εγγραφών της ομάδας MDA Runner. Από σήμερα μπορείτε να εγγραφείτε στον 34ο Aυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως Μέλος της ομάδας "MDA Runner" στα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Νομεβρίου 2016.

To Σωματείο MDA Ελλάς και το περιοδικό RUNNER συμμετέχουν, για μία ακόμη χρονιά, μέσω της ομάδας MDA Runner στο μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός: τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Η ομάδα μας διακρίνεται από δύο βασικά χαρακτηριστικά: την αγάπη της για το τρέξιμο και την προσφορά της στον συνάνθρωπο,ενώ έχει ως βασική φιλοσοφία ότι: «Σημασία δεν έχει πώς τρέχεις …. αλλά γιατί!».

Με την συμπλήρωση της παρακάτω αίτησης, εξαφαλίζετε τη συμμετοχή σας στο Μαραθώνιο ως μέλος της ομάδας MDA Runner, στηρίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο του Σωματείου.

Το MDA Eλλάς είναι Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις και ιδρύθηκε το 2000. Βασικός στόχος του είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ποιότητας ζωής των Μελών του στο επίπεδο της καθημερινότητας, εξασφαλίζοντας συνθήκες για όσο το δυνατόν ισότιμη συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, σχεδιάζονται και υλοποιούνται στον χώρο του Σωματείου προγράμματα, τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των μελών του. Στο "Σπίτι του MDA Ελλάς"  λειτουργούν  Θεατρικό Εργαστήρι, εργαστήριο μαθημάτων Η/Y, Ισπανικών, Χορού και Φυσικής Άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου MDA Eλλάς.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΚΕΤΩΝ

Επιλέξτε μεταξύ βασικού, ενισχυμένου και πλήρους πακέτου, καθώς και το αντίστοιχο αγώνισμα

  Βασικό Πακέτο (ισχύει για όλα τα Αγωνίσματα) Ενισχυμένο Πακέτο (ισχύει για όλα τα Αγωνίσματα)
Αριθμό Συμμετοχής Δρομέα
Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με chip
Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
Παροχή νερών, αθλητικών ποτών, χυμών αναψυκτικών & ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του Αγώνα
Πιστοποιητικό Συμμετοχής με το χρόνο τερματισμού του δρομέα
Δώρο της διοργάνωσης με το λογότυπο του αγώνα
Το επίσημο t-shirt του Αγώνα
Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο εάν είστε μέλος κάποιου συλλόγου, εταιρείας ή ομάδας
Καλύτερη Επίδοση
σε μέτρα
Μπορείτε να δώσετε κίνητρο και νόημα στη συμμετοχή σας, μετατρέποντάς την σε εργαλείο προσφοράς κοινωνικού έργου με την διαδικασία του "crowdfunding". Το ηλεκτρονικό crowdfunding είναι ένας μοντέρνος τρόπος ανεύρεσης χρημάτων , όπου μια ιδέα ή ένα έργο μπορεί να χρηματοδοτηθεί συγκεντρώνοντας πολλά μικρά ποσά χρημάτων από μεγάλο αριθμό ατόμων.
Σε ατομικό επίπεδο, θα μπορούσατε με την συμμετοχή σας στον αγώνα και κοινοποιώντας την σελίδα σας αφού την δημιουργήσετε να συγκεντρώσετε εσείς οι ίδιοι ένα χρηματικό ποσό αναζητώντας «χορηγούς» στο οικογενειακό, φιλικό, κοινωνικό ή εργασιακό σας περιβάλλον, για κάθε ένα από τα χιλιόμετρα που θα τρέξετε ή για τον τερματισμό του αγώνα σας σε κάποιον προκαθορισμένο χρόνο, το οποίο θα διαθέσετε στο MDA Ελλάς για την προώθηση και ανάπτυξη του έργου του. Εφόσον εγκριθεί η συμμετοχή σας, θα δημιουργηθεί αυτόματα το προσωπικό σας προφίλ το οποίο θα μπορείτε να επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που θα λάβετε μέσω e-mail.
Συμμετέχω στο Μαραθώνιο Δρόμο/Δυναμικό Βάδισμα/Αγώνα 10χλμ/Αγώνα 5χλμ με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τον ΣΕΓΑΣ, και των χορηγών του Αγώνα για προωθητικούς λόγους. Δηλώνω ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές πληροφορίες και τις αποδέχομαι.

Θέλω να κάνω δωρεά ενισχύοντας τους σκοπούς του MDΑ Hellas Ευχαριστούμε για τη δωρεά σας

Σύνολο: 0€