Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλώς ήρθατε στην πλατφόρμα εγγραφών της ομάδας MDA Runner. Από σήμερα μπορείτε να εγγραφείτε στον 35ο Aυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως Μέλος της ομάδας "MDA Runner" στα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

To Σωματείο MDA Ελλάς και το περιοδικό RUNNER συμμετέχουν, για μία ακόμη χρονιά, μέσω της ομάδας MDA Runner στο μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός: τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Η ομάδα μας διακρίνεται από δύο βασικά χαρακτηριστικά: την αγάπη της για το τρέξιμο και την προσφορά της στον συνάνθρωπο,ενώ έχει ως βασική φιλοσοφία ότι: «Σημασία δεν έχει πώς τρέχεις …. αλλά γιατί!».

Με την συμπλήρωση της παρακάτω αίτησης, εξαφαλίζετε τη συμμετοχή σας στο Μαραθώνιο ως μέλος της ομάδας MDA Runner, στηρίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο του Σωματείου.

Το MDA Eλλάς είναι Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις και ιδρύθηκε το 2000. Βασικός στόχος του είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ποιότητας ζωής των Μελών του στο επίπεδο της καθημερινότητας, εξασφαλίζοντας συνθήκες για όσο το δυνατόν ισότιμη συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, σχεδιάζονται και υλοποιούνται στον χώρο του Σωματείου προγράμματα, τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία των μελών του. Στο "Σπίτι του MDA Ελλάς"  λειτουργούν  Θεατρικό Εργαστήρι, εργαστήριο μαθημάτων Η/Y, Ισπανικών, Χορού και Φυσικής Άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου MDA Eλλάς.