Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η πλατφόρμα εγγραφών θα παραμείνει ανοικτή έως και το τέλος Ιουλίου (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ακόμα θέσεις).

Για την εγκυρότητα της εγγραφής σας απαιτείται η ανάλογη πληρωμή της θέσης που έχετε κάνει ήδη κράτηση στην πλατφόρμα μας. Θέσεις οι οποίες έχουν κρατηθεί αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί με την απαραίτητη πληρωμή δεν θα θεωρούνται έγκυρες.

Όλοι οι δρομείς της ομάδας που θα έχουν εγγραφεί επιτυχώς για τον Μαραθώνιο Δρόμο και τους Αγώνες Δρόμου 10χλμ και 5χλμ θα λάβουν, μια εβδομάδα περίπου πριν τον αγώνα, ένα email από τον ΣΕΓΑΣ, που θα τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους (Bib number).  Με αυτό το Bib number o δρομέας θα μπορεί - επιδεικνύοντας αντίγραφο του ηλεκτρονικού αυτού μηνύματος και την ταυτότητα ή το διαβατήριό του -  να παραλαμβάνει το φάκελο με:

- τον αριθμό του με το chip χρονομέτρησης, και
- το αντίστοιχο πακέτο συμμετοχής που δικαιούται.

Η παραλαβή των chips χρονομέτρησης και των πακέτων συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες, θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της ομάδας του MDA Runner, το οποίο θα φιλοξενείται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (Tae Kwon Do), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Οι ώρες και ημέρες παραλαβής θα είναι οι εξής:

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017: 13.00 – 20.00 
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017: 10.00 – 20.00
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017: 10.00 – 18.00 

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και καθόλη τη διάρκεια των αγώνων θα σας περιμένουμε με χαρά στο περίπτερο της ομάδας MDA Runner που θα βρίσκεται στο Sponsors Village (Πλατεία Καραϊσκάκη - απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο) για να φωτογραφηθούμε όλοι μαζί λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων. Παράλληλα θα σας δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης της δρομικής σας τσάντας στο περίπτερο μας.

Για το πρόγραμμα των διαδρομών και τους χάρτες των αγώνων δρόμου των 5,10 και 42χλμ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα "Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός".

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση σχετικά με τις εγγραφές σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο vasilikidimou@mdahellas.gr